Berikut ini yaitu pola menguji Soal UTS Bahasa Inggris Kelas 5 Semester 2 five Ajaran 2017/2018. Soal UTS Bahasa Inggris ini siap dilengkapi dengan kunci jawabanan. Semoga soal UTS Bahasa Inggris ini sanggup memmenolong adik-adik apa akan menghadapi Ujian sentral Semester (UTS) 2.


Anda sedang menonton: Soal uts matematika kelas 5 semester 2 dan kunci jawaban

*

I. Review the message carefully, 보다 answer the questions!
Hello ! permit me introduce my self. My surname Amelia Novitasari. My friends usually call me Amel. Ns am a student. I untuk mempelajari at Mentari elementary school. Ns am fifth course now. I have actually a sister. Her name is Savina. She has plenty of pets in ~ home. Over there are five rabbits, 2 cats, tahun fish, 7 hens, one rooster, and also ten doves. She really loves she pets. She feeds the rabbits through grass, the cats through salted fish, the fish through pellet, the hens, rooster, and also doves v grains. She feeds them twice a day. It is in the morning and also in the afternoon. 1. Who is Amelia Novitasari? price : ...................................................................................................................................................... ............................................. 2. Where does Amelia study? price : ...................................................................................................................................................... ............................................. 3. Who has numerous pets at home? prize : ...................................................................................................................................................... ............................................. 4. How many pets does Savina have? price : ...................................................................................................................................................... ............................................. 5. When melakukan Savina feed her pets? price : ...................................................................................................................................................... ............................................. II. Choose the exactly answer by cross (x) a, b, c, or d ! 1. The mageri after thirty nine is .... A. Thirty 6 b. Thirty 7 c. Thirty eight d. Fourty 2. The number sebelum sixty is .... A. Fifty eight b. Fifty ripe c. Sixty one d. Sixty 2 3. 3 multiplied by tahun is .... A. Twelve b. Thirteen c. Fifteen d. Thirty lima 4. Twenty one divided by three is .... A. Six b. Seven c. Eight d. Nine 5. Fifteen add to fifteen amounts to .... A. Twenty b. Thirty c. Forty d. Fifty 6. Sixty 4 devided by eight is .... A. Six b. Seven c. Eight d. Ripe 7. Sebelas multiplied by six is .... A. Forty six b. Fifty six c. Sixty 6 d. Seventy 6 8. A : “Do you recognize this number?” B : .... A. Yes, I perform b. Yes, i am c. Yes, You perform d. Yes, the is 9. Mr. Danang has twenty seven buffaloes in Indonesian is .... A. Pak Danang mempunyai tujuh kerbau b. Pak Danang mempunyai tujuh belas kerbau c. Pak Danang mempunyai dua puluh tujuh kerbau d. Pak Danang mempunyai tujuh puluh kerbau 10. Mrs. Annita is explaining the lesson. She is a .... A. Physician b. Teacher c. Driver d. Secretary 11.
*

Mr. Hendra designs a house. That is one .... A. Military b. Headmaster c. Architect d. Sculptor 12. Mr. Joko tree paddy in the rice field. That is a .... A. Farmer b. Gardener c. Carpenter d. Soldier 13.
*

*

Mrs. Sari is membuat clothes. She is a .... A. Sailor b. Continue c. Contractor d. Soldier 15. My uncle flies a plgua. The is a .... A. Pilot b. Driver c. Soldier d. Mechanic 16. A male who repair the broken cars is a .... A. Carpenter b. Mechanic c. Briclayer d. Driver 17. My sister works at the hospital. She is a .... A. Teacher b. Secretary c. Desainer d. Nurse 18. Mr. Juna buatlah delicious food. He functions at the restaurant. The is a .... A. Driver b. Chef c. Salesperson d. Waitress 19. Nia serves the passenger on the plgua. She is a .... A. Helpers b. Nurse c. Stewardess d. Percontohan 20. Putri has an excellent voice. Someday, she desires to it is in a .... A. Barber b. Dancer c. Teacher d. Singer 21. A .... Is a sea transportation. It can lug thousands that people. A. Auto b. Watercraft c. Ship d. Tanker 22. There are land transportations other than .... A. Bus b. Train c. Pedicab d. Boat 23. A .... Is relocated by the wind. A. Sailing boat b. Plgua c. Helicopter d. Tanker 24. A ship stops at the .... A. Harbor b. Station c. Airplane d. Bidang 25. That is a soil transportation. It has two wheels. The is pulled by a horse. The is a .... A. Pedicab b. Dare c. Train d. Delivery 26. It is a soil transportation. It has no engine. It has actually three wheels. It is a .... A. Raft b. Cart c. Pedicab d. Auto 27. People use .... To overcome the river lengthy time ago. A. Steed b. Cow c. Raft d. Dare 28. It is a land transportation. It has long body. It is .... A. Automobile b. Van c. Train d. Bus 29. A .... Has actually two wheels and also engine. A. Car b. Motor cycle c. Bicycle d. Dare 30. A plgua stop at the .... A. Harbor b. Airport c. Bus station d. Railway station III. Interpret in to Indonesia !
1. Randi has thirty six marbles 2. One hundred split by 2 is fifty 3. Mr. Zaki is a soldier 4. A fisherman is searching for fish in ~ the sea 5. My mother goes to supermarket by pedicab IV. Analyze in to english ! 1. Amanda mempunyai tahun boneka 2. Pak Budi yaitu seorang tukang cukur 3. Mobil mempunyai empat roda 4. Kereta api berhenti di stasi 5. Saya trete sekolah naik sepeda V. Mempersiapkan these native into great sentences ! 1. 2 - by - split - is - Forty - twenty 2. Has - ten - Aryo - cows 3. The - works – nurse - in ~ – hospital - A 4. Brother – has – a – My – bicycle – new 5. Go – by – bus – I – to - Surabaya Download Soal UTS Bahasa Inggris Kelas 5 Semester 2 lima Ajaran 2017/2018

kunci Jawaban Room I

1. Amelia Novitasari is a college student 2. She research studies at Mentari elementary institution 3. Savina 4. Savina has actually thirty pets 5. She feeds them twice a day. It is in the morning and also in the afternoon.

kunci Jawaban Room II

1.d 2.b 3.c 4.b 5.b 6.c 7.c 8.a 9.c 10.b 11.c 12.a 13.d 14.b 15.a 16.b 17.d 18.b 19.c 20.d 21.c 22.d 23.a 24.a 25.b 26.c 27.c 28.c 29.b 30.b

kunci Jawaban Room III

1. Randi mempunyai tiga puluh enam kelereng 2.Seratus dibagi sepuluh yaitu lima puluh 3. Pak Zaki seorang pilot 4. Seorang nelayan sedang mencari ikan di laut 5. Ibuku pergi setelah supermarket naik becak

mengunci Jawaban Room IV

1. Amanda has tahun dolls 2. Mr. Budi is a barber 3. A vehicle has 4 wheels 4. A train stops at the railway station 5. Ns go to school by bicycle


Lihat lainnya: Siswa, Ini Lho 4 Jenis Vitamin E Untuk Daya Tahan Tubuh, Mana Yang Terbaik?

kunci Jawaban Room V

1. Forty separated by 2 is twenty 2. Aryo has actually ten cows 3. A nurse functions at the hospital 4. Mine brother has a new bicycle 5. I go to Surabaya through bus Warning
: Harap noël mengcopy dough dan mempublish mengulang Soal UTS Bahasa Inggris Kelas 5 Semester 2 tahun Ajaran 2017/2018 yang ada di blog juraganles.com. Jadilah blogger kreatif dengan noel melaksanakan copy dough dan mempublish mengulang ! terima kasih Itulah Soal UTS Bahasa Inggris Kelas 5 Semester 2 five Ajaran 2017/2018 beserta kunci jawabanan yang sanggup saya bagikan. Harapan bermanfaa.