*

Seperti apa pelik kerana ia berbunyi, tetapi kulit pisang itu tidak kurang berharga daripada pisang. Jadi jangan tergesa-gesa dan buang dalam tong sampah. Kami menawarkan 15 cara permohonan, yang anda noël boleh meneka.

Anda sedang menonton: Memutihkan gigi dengan kulit pisang

1. Shoe Polish

*

Ia adalah perlu untuk menggosok kulit kasut pisang, dan then lap dengan bahan bersih. Berkilau Muflih sebagai baru.

2. Perak menggilap

*

Dari kulit pisang dan sedikit air batin pengisar adalah perlu karena menyediakan campuran noël berseri. Dia disapu perak.

3. Butterfly taman

*

Jika kita menguat kulit pisang mencapai cebisan pisang di taman, maka akhirnya semua rama-rama terbang setelah bawah sini dari kejiranan (dan juga Drosophila).

4. Ejen untuk penjagaan kulit

*

kulit pisang berguna karena mereka apa mempunyai kulit kering atau freckles. Dari mereka perlu karena mengelap bahagian dalam kulit kulit dua kali sehari, dan keputusan noël akan membuat anda menunggu.

5. Baja untuk tumbuhan

*

Ia adalah lebih baik karena buang kulit pisang noel dalam tong sampah, dan lubang kompos. Ia amat disyorkan karena tomato dan bunga ros apabila penanaman semestinya harus membuang sekurang-kurangnya sebahagian small daripada liang kubur.

6. Banana cuka

*

Oleh keer kulit pisang akan mendapat cuka yang indah, apa mempunyai ciri-ciri rasa masam-pahit mencapai aftertaste menyenangkan gula. Dia sempurna untuk salad, perisa, waiting dan teh.

7. Perapan untuk daging

*

Lain kali dari mereka cuba untuk menggoreng daging menjangkau kulit pisang, ia become bertukar mengetuk dan enak.

8. Gigi pemutih

*

Dalam usaha karena memutihkan gigi anda, their perlu buat menggosok bahagian batin kulit itu pada gigi.

9. Anti-gatal

*

Jika digigit oleh nyamuk atau musquito dan gigitan gatal betul-betul tempat, anda hanya perlu gosok kulit pisang mereka.

10. Anti-serpihan

*

A sekeping kulit pisang hendaklah dilampirkan nanti tempat bagaimana serpihan apa dibuat. Enzim membantu untuk mengangkat ia lebih menutup dengan permukaannya kulit, dan bagian mudah ditarik keluar.

11. Nota

*

Pada sugi kulit pisang boleh untuk menulis mesej keseluruhan, sekurang-kurangnya suatu perisytiharan cinta. Yang paling menarik ialah ia boleh membaca hanya dengan beberapa jam.

12. Tumbuhan menggilap

*

kulit pisang - kesamaan sekali noël berbahaya, noël mengandungi sebarang nyata kimia apa boleh menjejaskan keadaan tumbuh-tumbuhan atau orang, daun menggilap.

13. Antidepresan

*

Dalam usaha karena mengurangkan kemurungan, anda mesti makan pisang, dan then memasukkannya ke dalam periuk mendidih kulit itu.

14. Perangkap karena tahi lalat

*

Di tempat-tempat yang berbeza, ia adalah perlu karena menyebarkan cebisan kulit pisang, yang akan menarik tahi lalat jahat.

Lihat lainnya: Former 2Ne1 Singer Park Bom Before And After Photos Become Hot Topic

15. Anti-jerawat

*

Untuk apa jerawat hodoh hilang dengan cepat, ia adalah perlu untuk menggosok bahagian batin kulit pisang dan lap kulit.