Today i would favor to make a special tutorial makeup. Lately i bought 3 shades of tonymoly get it ton lips and i was reasoning about untuk membuat the tutorial look since i love the Tonymoly advertising by Hyuna.

Anda sedang menonton: Cara memakai lip tint ke sekolah


She wore 2 shades at when which space the mageri 2 orange maaf and numberi 6 dark night in gradient way.
The suggest of this assembly is slim face figure with bold directly shading ~ above cheek pair through gold brown eye makeup and also of course the lips together the main focus
*

*

*

*

*

Hi again, i hanya got this lippies yesterday, and i can"t wait totell you.. It"s the secret vital sweet glam color glow! probably you (like ns was) underestimated the secret crucial brand mainly due to the fact that it is no as popular as skinfood etude laneige or innisfree. Yet actually, it has a very great quality with kemudian a cheap price. One of the most favourite jadwal acara is sweet glam tint glow. Part say the is the dupe because that dior lip tint.
(Hi kembali, aku baru dapet lippies ini kemarin dan ga sabar untuk bagikan reviewnya untuk kalian. Ya! menemani itu adalah secret key sweet glam tint glow! mungkin kalian kayak aku (dulu) ngeremehin an enig key untuk mungkin merk ini ga se tersubur etude, skinfood, innisfree atau laneige. Tapi acibe scertkey ini punya barang barang apa kualitasnya denda dan harganya murah. Dan salah satu item favorit dari scret crucial ini adalah sweet glam color glow, apa katanya dupe dari dior tint. )
Okay, so ns chosed the infant pink shade. Originally it has 2 shade only, infant pink and also baby orange. Then secret key added two more color, fushia purple and Burgundy, This year, they included 3 more colors which space lollipop pink, funky pink and vanilla peach. O mine God the brand-new colors space so prettyyy...
(Okay, enim waktu itu aku pilih cat no 1 infant pink. Awalnya color ini cuman punya 2 cat yaitu infant pink kemiripan baby orange, then di update memanggang 4 dengan ekstra fushia ungu sama burgundy.tahun ini, ditambah another 3 melukis baru yaitu lollipop pink, funky pink dan vanilla peach. Segenap warnanya denda bagus banget...)
It came v a box, and also i think from currently on i will not throw away boxes since it can safeguard the product indigenous fading and yellowing. It has no english description so i can"t tell anything about the ingredients. Package is mainly white and pink, watch girly and chic. The lip tint diri sendiri is housed in a really cute tube. The cap is long and also cover the whole tube body. The lid is in infant pink shade and also looks for this reason princessy. The pipe is in perak and both of the look at expensive however still girly.
(Produk ini dilengkapi mencapai kotak karton dan mulailah sekarang aku ga menjadi lagi buang kotak karton untuk sebenarnya simpan di kotak karton sanggup bikin hidrat lippies kita lebih awet, ga pudar dan ga menguning. Ga ada deskripsi batin bahasa inggris jadi aku gabisa tahu ingredients nya what aja. Untuk kotak kartonnya, terdiri dari warna weiss dan pink, kelihatan girly dan chic. Lip tint utang sendiri dikemas batin tempat yang lucu banget. Penutup lip tint ini liong dan sekam seluruh tabungnya. Tutupnya berwarna pink dan kelihatan tema tema princess gitu. Sedangkan tabungnya berwarna silver. Secara keseluruhan, kemasannya bersinar mahal tapi militer girly)
Since i select the infant pink shade, the color of the bullet is in baby pink shade. Yet don"t worry, it"s a transforming color lip balm. Eventhough it"s baby pink color, it will certainly turn into usual pnk shade in 5 seconds.
(Karena warna yang aku pilih baby pink, maka content dalamnya berwarna baby pink. Tapi pasangan aja, ini adalah tipe produk bibir apa bisa ngerubah warna sendiri. Jadi setelah pemakaian, 5 detik kemudian warnanya become berubah were pink beneran.)
No scent detected. That is very moisturizing and also feels choose a lip balm. The shade is a beautiful day-to-day pink. That is an extremely very lengthy lasting. I use thisfrom 9 am until 8pm, it is tho there and it bad stained the lips (in a great way). But you can quickly removed the with any type of cleansing product. The price is quite cheap so i think this is a really good choice. I also bought the burgundy color but it hasn"t arrive so remain tune to check out the burgundy color review.
(Ga ada harum apapun. Mendesak melembabkan dan terasa such lipbalm. Warnanya pink karena sehari hari dan ga norak. Sangan sangat tahan lama, aku diasuh ini dari pukul 9 pagi dan jam 9 malam warnanya masih ada. Warnanya Nyerap banget setelah bibir. Tapi gampang dibersihkan menjangkau produk pembersih. Harganya lumayan güns dan produk ini denda banget. Aku juga pesan apa burgundy tapi belumdatang, jadi ditunggu ya untuk review melukis burgundy. )
Hello, lastly my post around tonymoly obtain it tone tint has finished! It ambil a long time for me to perfect this article because there dulu so many things taken place in mine life.
(Halo semuanya, akhirnya bisa nyelesaian post kyung tonymoly obtain it tone tint ini! Aku diperlukan waktu lama karena menyelesaikan ini buat banyak banget hal yang happening in my life, for this reason chaos!)
So lengthy time ago i have actually bought 3 shades of tonymoly get it ton tints. The first is the shade 1 (pink ming) the shade 2 (orange ming) and shade 6 (dark night). I was interested in purchase this product maybe since i witnessed the endorsment celebrity to be hyuna 4minute and she to be wearing itu 3 shades.
(Jadi, kemarin2 aku beli 3 shades dari tonymoly obtain it tone tint. Yang pertama adalah pink maaf no 1, no 2 orange ming, dan no 6 dark night. Aku penasaran beli tint ini untuk celebrity yang ngendorse tonymoly adalah hyuna. Dan hyuna pakai setelah tiga cat ini, jadi penasaran banget hehe..)
I gained mine in mighty atom version due to the fact that that time, tonymoly was collaborating v mighty atom boy. For this reason the packaging is yellow through the atom young head top top the front side. The bottle is do of glass and looks sturdy. The has dobel cap. The first cap (rectangle) v the confront of atom boy have the right to be take out. And also you deserve to see the tube cap that resembles pond polish bottle. But you deserve to use the rectangle cap along with the pipe cap by hanya simply screw it together.
(Aku dapet apa seri atom untuk waktu aku beli, tonymoly lainnya kolaborasi menjangkau atom boy. Jadi kemasannya berwarna keemasan dan ada kepala atom young di potongan depan. Botolnya sendiri terbuat dari kaca tebal dan kuat banget. Tutupnya berbentuk dual cap. Tutup yang pertama bentuknya kotak dan kalau ditarik muncul deh tutup kedua apa berupa tabung gitu, mirip menjangkau penutup kuteks hahaha. Tapi kita bisa ~ kok memakai keduanya mencapai cara muter tutupnya bersamaan, jadi dua duanya ikut keangkat. )
The isi is fairly much and i don"t think i can ever used it up. The applicator is contempt slanted. It is soft and not very stiff. It choose up enough amount and nothing wrong around it. The smell is fruity scent yet not overpowering.
(Isinya lumayan kerumunan dan kayaknya ga akan pernah aku diasuh habis deh hehe. Aplikatornya lembut dan agak slanted di bagian ujungnya. Ga teralalu banyak untuk mengambil produk dan perfect banget. Harum buah buahan tapi ga terlalu menyengat di hidung.)
Okay currently for the an initial shade. That is a beautiful soft pink with no hints of coral. Just a true pink. The structure is similar to the challenge shop mine lips eat cherry tint. Jelly texture yet not very jelly either. This is the lightest color yet the pigmentation is strong. With hanya one swipe, friend can achieve a beautiful pink lips.
(Oke, sekarang cek cat yuk! Warna pertama adalah pink ming. Cat ini bener bener pink banget tanpa ada coral atau orange di dalamnya. Warnanya tergolong median pink apa artinya ga soft dan ga hot pink juga. Teksturenya mirip menjangkau the confront shop my lips eat cherry. Agak jelly tapi ga jelly jelly amat. Walaupun ini warna paling muda, tapi pigmentationnnya okae banget. Alau mau hasil yang natural, aplikasikan sekian aja dan ini denda banget untuk ke sekolah!)
Next, for the orange shade. That is a basic orange, it"s not too yellow no red. Hanya a true orange shade that have the right to pop the end your challenge instantly. I favor this color very much darimana it looks therefore attractive and energetic for spring or summer colour.
(Selanjutnya cat orange. Warnanya orange banget. Tapi ga terlalu keemasan atau terlalu merah. Wrana orangenya bikin wajahmu highlight banget. Aku suka warna ini buat bisa bikin wajah kita menarik dan energetic. Warnanya juga bagus untuk spring dan musim panas. )
The terakhir one is numberi 6 dark night. When the an initial time i saw this colour, ns instantly fell in love. I have tendencies for darker shade and also i thought this the shade will turn out to it is in blood color, and also that"s exactly what it is. Yet i don"t think i have the right to wear this shade in work time sejak it will kekuasaan me watch vampireish and i don"t desire to scare orang haha. So i just use it once i have night date or special event.
(Warna yang terakhir adalah angka 6 dark night. Pas petama kali melihat official swatch tonymoly, aku langsung tertarik dengan warna gelap apa satu ini. Namanya aja dark night, pasti keren dong.. Hehehe aku kira warnanya akan kemudian warna darah, dan benar! Di batin tubenya, warna dark night ini kelihatan hitam tapi kalau di swatch warnanya jadi merah perilaku dan kayak ada sedikit warna coklat didalamnya. Tapi kayaknya aku ga bisa ~ pakai untuk siang hari buat bakal dikira vampir kali yaa haha.. Lagian mungkin nakut nakutin orang kalau pake pas kerja. Enim aku cuman pakai pas malam atau ada acara mengkhususkan aja..
For the longevity, i have the right to say, this is just one of the finest tint i"ve ever before tried. When you used it top top lips, you will feel stinging sensation (worse 보다 peripera tints) that maybe annoying for part people. However i guess the is when the tint penetrates come our lips. You will certainly feel a little tacky feeling, yet once the tint has dried, that is not tacky anymore. The tint is really very long lasting! ns tried the pink shade and i used 3 class of it inthe morning around9amandat 8pmthe color was quiet there! It"s amazing!
(Untuk daya genggamnya lamanya, sumpah lip color ini simpan saja banget... Ini adalah penyimpangan satu lip tint terbaik apa pernah aku coba! Tapi ketika diaplikasikan nanti bibir, ada rasa menyengat gitu. Menurutku sih itu karena tintnya menyerap setelah dalam bibir supaya lebih tangkap lama. Tapi mungkin untuk beberapa orang rasanya agak sakit dan aneh. Abis dipakai, tintnya menjadi terasa sedikit lengket di bibir, tapi lama2 ga lengket lagi kok. Aku coba pink shadenya dan aku gunakan dari jam 9 pagi sampai kota 8 malam, dan warnanya masih ada! heran kan? )
I super super love this tint! and also i will certainly recommend this to all my readers! The only drawback is the stinging sensation so you can be mindful when you use it, specifically if you have sensitive skin.
(Aku suka, shang banget kemiripannya tint ini! Dan aku introduce banget usai semua pembaca ku. Kelemahanya cuman di sensasi menyengat menyertainya sih memanggang hati trần yaa kalau kamu punya kulit sensitive, oh ya, kalau nutup tintnya pastikan penutup aku memilikinya rapat yaa, kalau cuman ditutup pakai yang persegi bisa tumpah..)
Hi again, this day i will post around skincare. I"ve been melihat this product for about 3 month so i can assure you, my experimentation is really honest. So, i"ve ever tried secret vital product before which was the snail repairing gel cream, it was quiet good. And I was juga interested in the salju white selection because, that doesn"t desire to be as putih as mata white?
I was berlari out that toner and also i thought that time i"m walk to try this snow white series first. The whole selection contains of secret key salju white humidity cream and essence and booster. But Don"t failure it because that the initial version of mata white selection because secret key has two version of mata white. One is commonly housed in putih plastic container and the moisture variation (which is mine) is housed in hologram glass container.
Okay, so when i acquired the bottle. It to be so big, it includes 180ml the product and it is for this reason heavy. The bottle is do of glass v luminous effect. You know when you relocate the bottle, the light that reflects on the glass looks favor aurora color. It looks so expensive and mature. The writtings are juga in beautiful perak color and also the fonts resemble the writtings from fairytale book. And it has actually tiara logo on it.
As i recalled, the bottle looks like the FTE product from sk-II. And darimana it is a booster, ns guess it works kinda the FTE products. Aside from toner, this product can be used as a booster for lagi skincare. The fluid is transparent. And the structure is sticky prefer a serum toner type. The smell is amazing, the smells flowery sweet.
So, that boast around whitening effect since it has niacimide and glutathione. Those two are whitening agent, it also contains alchohol however i don"t think that is drying even for my dried skin. Ns guess the moisturizing certified dealer is greater than the alchohol percentage.
After lihat it for an excellent 3 months, i execute not find any type of sensitive skin issue neither zits or pimples. I mungkin see a slim whitening result on my skin however i execute not believe with just using a toner can produce optimum an outcome so i am tempted to buy the rest of the range.

Lihat lainnya: Cara Membuat Tulisan Dari Atas Ke Bawah Di Word 2010, 3 Cara Untuk Mengubah Orientasi Teks Di Word


Overall i really choose this booster indigenous secret vital and might i listed you that execute NOT MIX WHITENING PRODUCT through COLLAGEN STUFF darimana it will cancel both effects. Thank you. For analysis my blog girls...